Budynek Bioregeneracji

Projektowany obiekt będzie stanowił zwartą prostokreślną bryłę o współczesnej formie. Z zewnątrz budynek będzie zamkniętą bryłą, dzięki czemu zapewni intymność oraz możliwość wyciszenia się użytkownikom. Na parterze zostaną zlokalizowane pomieszczenia bioregeneracji oraz przestrzenie wspólne, takie jak strefa wejściowa i komunikacja, które zostaną doświetlone poprzez wewnętrzne przeszklone patio, a zaprojektowana w nim zieleń niska dostarczy użytkownikom dodatkowych doznań percepcyjnych. Poddasze będzie zagospodarowane jako prywatne biuro właścicieli oraz przestrzeń techniczna obiektu.

Elementami wykończenia elewacji budynku będzie olejowane drewno w kolorze Charcoal, które w połączeniu z grafitową blachą na rąbek będą się wzajemnie przenikać, zarówno wewnątrz i zewnątrz obiektu. Budynek przekryty zostanie dachem wielospadowym o kącie nachylenia połaci 200 i 350 w celu nadania mu geometrycznej formy.